Privatlivspolitik - Lejebolig i Tilst

Privatlivspolitik

I det følgende kan du læse hvordan 1927 Estate Development ApS og koncernforbundne selskaber indsamler og behandler dine personoplysninger i overensstemmelse med pågældende lovgivning.

Vores privatlivspolitik forklarer dig, hvilke oplysninger vi blandt andet indsamler, hvordan vi håndterer dem og hvilke rettigheder du har.

Oplysningerne indsamles for at vi kan administrere blandt andet interesselister, lejeansøgninger, digital kommunikation og lejekontrakter. Uden dit samstykke kan vi ikke gennemføre disse aktiviteter.

Vi bestræber os altid på at passe godt på dine oplysninger, og skulle du have spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os via informationerne nederst på siden.

  • Brug af personoplysninger
  • Sikkerhed og opbevaring
  • Videregivelse af oplysninger
  • Dine rettigheder
  • Cookiepolitik
  • Kontaktoplysninger

Privatlivs- og cookiepolitikken opdateres løbende uden yderligere varsel.

1. Personoplysninger

I forbindelse med, at du foretager dig en eller flere handlinger, kan vi bede dig om personoplysninger for at kunne håndtere din aktivitet. Alt efter, hvad du har givet samtykke til, indsamles forskellige oplysninger.

Interesseliste

Ved tilmelding til vores interesseliste / nyhedsbrev registreres dit navn, e-mail og evt. telefonnummer, såfremt du oplyser det. Ydermere kan vi bede dig om at indtaste dine boligpræferencer for at øge relevansen omkring de lejemål, vi kommunikerer til dig. Vi benytter denne data til at kontakte dig enten telefonisk eller elektronisk vedrørende lejemål.

Du kan til enhver tid afmelde dig interesselisten og nyhedsbrev i den seneste udgave, du har modtaget, eller ved at skrive til os.

Frekvensen af kommunikation fra os kan variere fra projekt til projekt.

Fremvisninger

I forbindelse med, at du booker en fremvisning, beder vi dig indtaste navn, telefonnummer og e-mail samt boligpræferencer. Vi bruger disse data for at kunne administrere din booking, gennemføre din fremvisning og kontakte dig i forbindelse med denne før og efter.

Hvis du i forbindelse med booking af en fremvisning også tilmelder dig vores nyhedsbrev, registrerer vi også disse data jf. punktet ’Interesseliste’ her i privatlivspolitikken.

Ansøgning om bolig

I forbindelse med, at du udfylder en boligansøgning, indsamler og behandler vi de indtastede oplysninger for at kunne servicere anmodningen – herunder validering af lejers evne til økonomisk at varetage lejemålet gennem kredittjek.

Såfremt en boligansøgning godkendes, anvendes de indtastede oplysninger til at udarbejde og fremsende en lejekontrakt til lejer.

Lejer

I forbindelse med indgåelse af en lejeaftale registrerer vi de oplysninger, som du selv afgiver til os i lejeaftalen, lejeansøgning mv. Vi behandler disse oplysninger for at kunne administrere og betjene dig som lejer samt for at overholde gældende lovgivning. Det omfatter som udgangspunkt følgende oplysninger, men er ikke begrænset til: kontaktoplysninger, boligønske, oplysninger om husstanden, husdyr mv.

2. Sikkerhed

Vi behandler dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven.

Dine oplysninger vil alene blive anvendt til det formål, de er indsamlet til og vil blive slettet, når dette formål er opfyldt eller ikke længere er relevant.

Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

3. Periode for opbevaring

Vi opbevarer oplysninger i det tidsrum, som er tilladt og nødvendigt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige eller relevante. Perioden afhænger af, hvilken karakter oplysningen er og baggrunden for opbevaring.

4. Videregivelse af oplysninger

Vores medarbejdere har adgang til at bruge personoplysningerne. Dog kun i det omfang dette er nødvendigt for at kunne servicere dig som lejer eller for at overholde gældende lovgivning.

Personoplysningerne videregives alene til samarbejdspartnere, som arbejder for os, og har til opgave at varetage nødvendige funktioner for lejeforholdet, lejeransøgningen eller markedsføring.

Vi videregiver generelt oplysningerne til følgende kategorier af samarbejdspartnere: IT-leverandør (herunder hosting og markedsføring), bankforbindelse (med henblik på håndteringer af betalinger), håndværksvirksomheder mv. som er engageret af os til at vedligeholde lejemålene, forsyningsvirksomheder (vand, varme og el), i forbindelse med kredittjek, til ekstern bogholder og offentlige myndigheder (hvis det er et lovkrav).

Vi benytter derudover en række tredjeparter – herunder Active Campaign til nyhedsbreve og Youcanbook.me som bookingkalender – til opbevaring og behandling af data, markedsføring samt digitale tjenester. Disse behandler udelukkende oplysninger på vegne af os og må ikke anvende dem til egne formål.

Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

5. Dine rettigheder

  • Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig i et almindeligt format (dataportabilitet).
  • Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysningerne anvendes.
  • Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til, at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: pl@1927.dk
  • Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.
  • Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til ovennævnte e-mailadresse.

6. Cookies

Når du besøger dette website indsamles en række oplysninger om dig, din computer og din adfærd på websitet. I denne cookiepolitik kan du læse detaljeret om de informationer vi indsamler, hvordan vi behandler oplysningerne, hvad vi bruger dem til, hvem der har adgang til oplysningerne, og hvem du kan kontakte om de indsamlede oplysninger.

Gennem Cookieinformation beder vi om din accept før brugen af cookies på vores website ved dit første besøg.

Cookies

Når du besøger dette website modtager du automatisk en eller flere cookies. Hvis du ikke ønsker at modtage cookies, kan du klikke her: http://minecookies.org/cookiehandtering for at få en vejledning om, hvordan du undgår at modtage cookies og sletter de cookies, der ligger på din harddisk.

Hvad er en cookie?

En cookie er en lille tekstfil, der lagres i din browser for at kunne genkende din computer ved tilbagevendende besøg. En cookie er en passiv fil, der ikke kan indeholde personlige oplysninger eller virus.

Hvad cookies bruges til på vores website

Når du søger på dette website, anvender vi cookies til at gemme søgninger og til at huske din adgang til min side. Derudover bruger vi cookies til at føre statistik over antallet af brugere på sitet, så vi kan tilpasse indhold og annoncering til dig.

Hvor lang tid opbevares cookies?

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Sådan undgår jeg cookies

Hvis du ikke ønsker at modtage cookies kan du blokere for alle cookies, slette eksisterende cookies fra din computer eller modtage en advarsel, før der gemmes en cookie. Du kan få yderligere oplysninger om hvordan du undgår cookies ved at klikke på dette link: http://minecookies.org/cookiehandtering.

Sådan slettes cookies

Cookies fra vores annoncesamarbejdspartnere

Vi har annoncesamarbejdspartnere, der sender cookies via vores website, og som har adgang til oplysninger, der er indsamlet via cookies fra vores website (tredjeparts-cookies).

Annoncesamarbejdspartnerne er:

  • Facebook (pixel)
  • Google / YouTube

Det er muligt at fravælge at indgå i en række annoncenetværk, der deler oplysninger på tværs af forskellige netværk. Du kan finde listen her: http://minecookies.org/fravalg/

Google Analytics (trafikmåling)

Vi bruger cookies fra Google Analytics til at måle trafikken på websitet. Du kan afmelde dig her: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout

7. Kontaktoplysninger

1927 Estate Development ApS
Nordre Strandvej 46
8240 Risskov
Telefon: 28 71 70 72
E-mail: pl@1927.dk

Sidst opdateret 24. september 2020.