Området | Bo i cykelafstand fra Aarhus C med supermarked som underbo

At bo i Blomsterhaven

Tæt på alt og tæt på Aarhus

Se dit nye hjem til

Åbent hus

Et stenkast fra Aarhus 

Tilst er en bydel i Aarhus Kommune, der gennem de seneste år er blomstret op. Både boliger, butikker og beboerantal er i vækst, og med den korte afstand til centrum, er området eftertragtet.

Ledige lejeboliger Kolding

Tæt på Aarhus C

Du bor tæt på Aarhus centrum og alt det, som man kan opleve der. Aros, Aarhus Å, Den Gamle By og gågaden er kun en lille køretur væk.

Ledige lejeboliger Kolding

Mange butikker

Der er rig mulighed for både at klare det lille indkøb og den store shoppetur i Tilst med blandt andet Rema 1000, Plantorama og Bilka.

Blomsterhaven Tilst

God infrastruktur

Du har både nem adgang til SuperCykelsti, offentlig transport og vejforbindelser til Aarhus C og Herning-motorvejen.

Ledige lejeboliger Kolding

Grønne områder

Der er kort vej til grønne områder. Du har både Tilst Bypark og True Skov tæt på, hvor du kan lufte hunden eller finde en skøn løberute.

Blomsterhaven Tilst

Dyrk din sport

Der er rig mulighed for at være aktiv eller dyrke holdsport med Fitnessworld og Tilst Idrætsforening TST lige rundt om hjørnet.

Blomsterhaven Tilst

Skole og institution

Du har Tilst skole, Tilst gymnasium samt SFO og dagsinsitutioner i nærområdet. Aarhus Universitet ligger kun 6 km væk.

Blomsterhaven Tilst

Tilst er i vækst

Tilst er en spirende del af Aarhus kommune, hvor du har alle nødvendigheder i nærområdet. Byen er vokset betydeligt de seneste år og de mange nyopførte butikker og indkøbsmuligheder gør, at folk fra hele Aarhus ofte handler her.

Byen ligger kun et stenkast fra Aarhus centrum og du kan derfor nemt og ubegrænset nyde godt af alle de oplevelser og muligheder, der findes der. Hvis du omvendt skal væk fra Tilst og Aarhus, er der direkte forbindelser til både E45 og Herning-motorvejen.

Foruden butikker og indkøbsmuligheder har du både skole, insitutioner, træningscenter og gymnasium inde for en radius af to kilometer. Når hunden skal luftes eller løbeskoene skal vises frem, finder du ligeledes Tilst Bypark og True Skov i gåafstand fra boligområdet.

Oplevelser i Aarhus

Som beboer i Blomsterhaven kan du nyde godt af alle de ting, som Aarhus byder på. Du kan blive kulturelt konfronteret ved at besøge ARoS Kunstmuseum eller Kunsthal Aarhus i hjertet af byen. Hvis du fascineres af fortiden, kan du tage på tidsrejse i Den Gamle By og opleve, hvordan det hele var engang. Ved blot at gå rundt i Aarhus gader, kan du ligeledes se brudstykker af byens historie som eksempelvis findes i Latinerkvarteret.

Aarhus huser et utal af restauranter, der kan tilfredsstille alt fra dem, der foretrækker Michelin til familiefødselsdagen. Der er rig mulighed for madoplevelser og der kommer regelmæssigt nye til. Aarhus Å omdannes om aftenen til et sprudlende og stemningsfyldt natteliv med både barer og diskoteker, hvor særligt byens betydelige studieliv kommer til syne.

Som værende Danmarks næststørste by, er Aarhus konstant i udvikling – og alt dette kan du nå på din cykel, med bussen eller i bil.

Blomsterhaven Tilst

Citat

“I Blomsterhaven bor du både tæt på dagligdagens gøremål og Aarhus’ mange skønne attraktioner.”

Peter Larsen, ansvarlig for markedsføring

VIL DU LEJE EN BOLIG?

 

RING TIL NIKOLAJ PÅ 23 44 33 39

BLOMSTERHAVEN

POLLENVÆNGET 77 ST 12

8381 TILST

LEJE@BLOMSTERHAVEN-TILST.DK

    SKRIV DIG OP


    Tilmeld dig uforpligtende og få tilsendt mere information om Blomsterhaven.